Julens lys og juletræet tændes fredag. Arkivfoto: brie

Julens lys og juletræet tændes fredag. Arkivfoto: brie

Juletræ, ABBA, discofest og Black Friday i Centrum

Det store juletræ på Bytorvet skal tændes, og det sker fredag – som også er Black Friday

Af
Jørgen Brieghel

jul Der er lagt op til en aktiv fredag i Albertslund Centrum.

23. november er officielt udnævnt til Black Friday. Den dag, hvor butikkerne kaster om sig med gode tilbud. Sådan bliver det også i Albertslund Centrum.

Og samtidig med, at man kan shoppe løs i centret, inviterer Centerforeningen på masser af aktiviteter fra kl. 16.

På det tidspunkt kan man nemlig møde nisser og rensdyr på torvet. Samtidig fyres der op under julens toner. Det sørger DJ O-beat for.

Kl. 16,30 er dansere fra lokale MFK Dance på scenen. De rocker og rykker indtil kl. 17, hvor borgmester Steen Christiansen traditionen tro holder juletalen og med hjælp fra børn og voksne sørger for, at lysene påp det store træ og rundt om i centret bliver tændt på én gang.

Derefter synger Baunegårdens børn julesange.

V.I.Piger goes ABBA fredag i Albertslund Centrum. Pressefoto

V.I.Piger goes ABBA fredag i Albertslund Centrum. Pressefoto

De afløses af DJ O-beat, som sørger for julende musik fra scenen, indtil der bliver live optræden med V.I.Piger goes ABBA

Hvem er så de? - vil du spørge.

Ja du husker jo selvfølgelig popgruppen ABBA, som op gennem 70erne og ind i 80erne leverede en perlerække af internationale hits med ”Dancing Queen”, ”Voulez-Vous”, ”Waterloo” og ”Mamma Mia” som nogle af de absolutte ørehængere.

Nu har to velsyngende piger taget sangene til sig og udviklet et brag af et ABBA show, som giver genlyd langt ud over scenekanten. Pigerne er fulde af liv, glæde og diskorytmer og selvfølgelig klædt i de karakteristiske og meget iøjnefaldende ABBA kostumer.

Pigerne, som kommer fra henholdsvis Sverige og Danmark, synger og fester med publikum, som inviteres til fællessang ad libitum. Men ikke nok med, at stemmer og appearance er i orden, med sig har V.I.Pigerne både lyd og lys produktion og tonsvis af scene effekter som konfetti, lyskegler, sæbebobler og naturligvis… diskokugler i alle afskygninger.

Publiceret 18 November 2018 11:41