Trioen Halfdanskerne kommer til Albertslund. Pressefoto

Trioen Halfdanskerne kommer til Albertslund. Pressefoto

Halfdanskere, radiobiograf og Grønland

Masser af aktiviteter på biblioteket den kommende tid

aktiviteter Trioen Halfdanskerne fejrer deres ti års jubilæum med et nyt show og en turné, der også bringer dem til Herstedøster.

De tre har et stort overblik over den danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange der kan fungere i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom og nærværende måde.

Få en forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor. Det er fredag 23. november kl. 19.30 at Halfdanskerne kan opleves.

Billetter á 100 kr., der inkluderer en let anretning, kan købes på bibliotekets hjemmeside.

Grønlandske parallesamfund

Mandag d.26. november kan du høre Naja Motzfeldt tale om det grønlandske samfund i Danmark. Det er i bibliotekets arrangementsrække om parallelsamfund arrangeret i samarbejde med VUC.

Det foregår på VUC, mandag d.26. november kl. 13-15.

Der er gratis adgang med tilmelding på: https://albertslundbibliotek.dk/

Radiobiograf

Biblioteket byder også på en ny runde af sin Radiobiograf onsdag d.28. november kl. 19.15 på Albertslund Hovedbibliotek.

Denne gang er temaet: Sport. Vi skal lytte til klip fra en god håndfuld radioudsendelser, som alle handler om sport. Fx hvordan det føles, når ens krop bare giver op og forstener, lige dér hvor man næsten kan nå guldet. Eller hvor knappen sidder på en ganske almindelig sportsudøver, så man yder 10 procent mere? Mellem klippene er der mulighed for at diskutere og stille spørgsmål - aftenens ordstyrer og kurator er P1-journalist og Albertslunder Morten Runge, som selv har lavet en række radiodokumentarer.

Der er gratis adgang med tilmelding på: https://albertslundbibliotek.dk/

Publiceret 20 November 2018 05:00