John Holm Andersen. Privatfoto

John Holm Andersen. Privatfoto

John Holm Andersen er død

I anledning af tidligere kommunalbestyrelsesmedlem, John Holm Andersens (Soc.) død, skriver Steen Christiansen og Finn Stubtoft mindeord

mindeord Tidligere kommunalbestyrelsesmedlem for Socialdemokratiet John Holm Andersen er død, 78 år.

John Holm Andersen blev første gang valgt til kommunalbestyrelsen d.1.1. 1998 og sad herefter i 12 år i kommunalbestyrelsen. Fra 2010 til 2014 sad John i Beredskabskommissionen.

I alle årene sad John i Miljø-og planudvalget og Socialudvalget. Det var to politiske områder, som Johns brændte for. John boede i mange år med sin ægtefælle Grete og børn i Albertslund Syd. Fornyelsen af Syd og bydelens institutioner var John dybt engageret i. Det kunne ikke blive godt nok.

I Socialudvalget forfulgte John med ildhu sager for og om borgere, der var kommet i klemme. Den sociale retfærdighed tændte John, så alle forstod det.

Derfor var John også i ordets bedste forstand partisoldat. John har været socialdemokrat hele sit live. I en menneskealder var John med i bestyrelsen i Albertslund og besad opgaven som kasserer. John deltog i partiforeningens aktiviteter og debatter. Altid seriøs og med et glimt i øjet. Det politiske og faglig hang sammen, så John var tillidsrepræsentant gennem mange år på COOPs lager i Albertslund.

John var et varmt og favnende mennesker. Altid klar med en sjov historie. John og Grete fik gennem årene en stor vennekreds i Albertslund Syd og fik gode venner i Albertslunds venskabsbyer.

Johns senere år bød på smertelige tab, da hustruen Grete og sønnen døde. John blev ramt af flere alvorlige sygdomme.

Trods det kunne man møde John i Centret i rullestol, smilende og i godt humør.

John var en kæmpe for Socialdemokratiet og i sandhed en kæmpe i sit eget liv.

Bisættelse finder sted fra Opstandelseskirken tirsdag den 11. december kl. 13.00

Vores tanker går til Johns efterlade

Æret være John Holm Andersens minde

Steen Christiansen, borgmester

Finn Stubtoft, formand, Socialdemokratiets partiforening

Publiceret 07 December 2018 06:00