Skrabede kalender lidt for tidligt - og vandt en million

Kvinde fra Albertslund vandt på julekalender-skrabelod

En kvinde fra Albertslund tog forskud på juleglæderne, da hun forleden købte en skrabekalender online.

Kvinden var på besøg hos sin mor, da hun begyndte at skrabe - og hun stoppede, ikke selvom en dårlig samvittighed lige sneg sig ind, fortæller hun til Danske Spil.

"På fjernsynet, som min mor jo sad og så, kom reklamen men den lille pige, der med fingeren indikerer overfor sin far, at han ikke må snyde. Men da var jeg alligevel nået frem til den 22. december - for jeg var dog så pligtopfyldende, at skrabe dem i rækkefølge", griner kvinden, der er i 40'erne og ønsker at være anonym.

"Jeg manglede blot en stjerne for at vinde 50 kroner - eller et juletræ med gevinst på millionen. Så blev det altså bare for spændende til, at jeg kunne lade være", lyder det.

Som sagt, så gjort. Og 10 juletræer viste sig pludselig på skærmen.

"Jeg sad et øjeblik og stirrede på dem. Så fik jeg fremstammet til min mor, at jeg vist lige havde vundet en million kroner. Vi troede jo slet ikke på det - og jeg fik da også talt de juletræer et par gange. Men så kunne jeg se på min konto, at der stod en million kroner til udbetaling. Alligevel måtte jeg ringe til Danske Spils kundecenter for at være sikker på, at det var rigtigt", siger kvinden, der har butiks-baggrund.

Kvinden havde, inden hun begyndte at skrabe julekalenderen, nået at bestille en burger – og da den nåede frem var hun således blevet millionær.

"Havde jeg vidst det, skulle jeg da have bestilt champagne og kaviar i stedet for", siger den glade vinder med et grin.

Kvinden, der er single, vil i første omgang bruge pengene på en god middag sammen med familien, som også kan se frem til nogle større julegaver.

due

Publiceret 12 December 2018 00:00