ruller derudaf for Steffen Weise og kæresten Farm, her med datteren Jocelyn. Foto: due.

Det ruller derudaf for Steffen Weise og kæresten Farm, her med datteren Jocelyn. Foto: due.

Rullende succes: Ungt par hitter med madvogn på hjul

På halvandet år har Steffen og Farm skabt en virksomhed med syv ansatte

Af
Finn Due Larsen

Spise her... Udtrykket "maden bringes ud" har fået en udvidet betydning for et ungt Albertslund-par.

For der er tale om en forretning på hjul - hvor maden både laves og sælges fra vogne, der både kan stilles op og flyttes rundt.

Hvad der for Steffen Weise og hans kæreste, Farm, begyndte for halvandet år siden med salg af thailandsk mad fra privaten, har udviklet sig til en bogstaveligt talt "rullende succes".

Under navnet "Thai Foodtruck Farm´s Kitchen" lagde de i 2017 ud med at stille en vogn op foran kampsports-klubben Mikenta på Roskildevej, hvor Steffen har sin faste gang, med salg af forårsruller og andet godt fra det thailandske, kreeret af Farm.

Herefter tog tingene fart, for Farms gastronomiske evner var populære, og efterspørgslen stor:

"Farm klarede det hele selv, fra indkøb over madlavning til salg. Det blev for meget for hende, så da det gik godt med forretningen, udvidede vi med flere ansatte", fortæller Steffen Weise.

Farms madlavning er populær. Her er hun i fuld sving igen inde i vognen.

Farms madlavning er populær. Her er hun i fuld sving igen inde i vognen.

Støt og roligt voksede medarbejderstaben, og er nu oppe på syv i alt. Forretningen flyttede til parkeringspladsen ved HTH på kommunegrænsen til Glostrup, og her har man netop udvidet med en ekstra vogn.

"Vi har nu tre kokke og tre assistanter ansat", fortæller Steffen Weise.

Mens Farm står for madlavningen og den daglige ledelse, tager Steffen sig af alt kontorarbejdet, det administrative, med håndtering af løn og lignende.

Festivaler og koncerter

Forretningen sælger ikke kun mad over disken ved p-pladsen. Den kommer også rundt, til diverse arrangementer. Den ekstra vogn er hægtet på, for både at kunne servicere de faste kunder på p-pladsen - og til "ude i byen".

"Vi har været hyret til både koncerter, festivaler og private fester. Men når vi gjorde det, oplevede vi at de faste kunder foran HTH blev utilfredse med at vi ikke var der. Derfor har vi sørget for at have en ekstra, mobil vogn vi kan køre rundt med, og en der kan stå her på stedet", forklarer Steffen Weise.

Publiceret 10 January 2019 07:00