”Jeg er her for at høre om htx, for jeg interesserer mig mest for naturvidenskabelige fag som fysik, kemi og biologi

”Jeg er her for at høre om htx, for jeg interesserer mig mest for naturvidenskabelige fag som fysik, kemi og biologi", siger Astrid Høffer. Privatfoto

Orienteringsaften med smagsprøve på det nye gymnasium

500 unge og forældre fandt vej til Albertslund gymnasium

uddannelse Kantinen var fyldt til bristepunktet, da Albertslund Gymnasium i mandags afholdt orienteringsaften om hhx, htx, stx og hf. Hele 500 gæster havde nemlig fundet vej til gymnasiet i Løvens Kvarter, hvor rektor Trine Ladekarl Nellemann sammen med undervisere og elever fortalte om studieretninger, det sociale liv, forskellene på gymnasieuddannelserne og meget mere.

Blandt de fremmødt var Astrid Høffer, der havde taget turen fra Taastrup for at høre om gymnasiets htx-uddannelse.

”Jeg er her for at høre om htx, for jeg interesserer mig mest for naturvidenskabelige fag som fysik, kemi og biologi”, forklarer Astrid. Hun har allerede været ude at besøge et par andre gymnasier for at se på de forskellige muligheder, men hun har fået et godt indtryk af Albertslund Gymnasium.

”Det er helt sikkert en potentiel skole for mig. Det virker som om, der er nogle gode lærere, og at de arbejder med nogle spændende projekter”.

Nyt gymnasium på vej

Astrid og de øvrige gæster kunne også høre om gymnasiets helt store satsning, nemlig byggeriet af et nyt gymnasium på Kongsholmgrunden tæt på Albertslund station.

Rektor Trine Ladekarl Nellemann kunne fortælle de fremmødte unge, at hvis de starter til sommer, så vil de fra 2020 flytte over på det spritnye gymnasium.

Det trækker også i Astrid Høffer, selvom hun ikke er så kritisk over for den nuværende bygning.

”Jeg kan faktisk meget godt lide gymnasiet her, selvom man godt kan se, at det er lidt gammelt, men det er klart, at et helt nyt gymnasium lyder spændende, for er man i nye og moderne omgivelser, så giver det en lyst til at studere”, siger Astrid Høffer.

brie

Publiceret 18 January 2019 08:33