Kirkerne arrangerer bl.a. vandretur omkring Herstedhøje og kreative værksteder. Privatfoto

Kirkerne arrangerer bl.a. vandretur omkring Herstedhøje og kreative værksteder. Privatfoto

Sjove aktiviteter i kirkerne i vinterferien

I skolernes vinterferie arrangerer de tre kirker i Albertslund aktiviteter for børn

kirkeliv Hvis man går i 3. eller 4. klasse, har man mulighed for nogle gode oplevelser i vinterferien med sjove aktiviteter i de tre kirker i Albertslund.

”Vi glæder os til at se mange børn i kirkerne”, siger Else-Marie Damsgaard, der er ansvarlig for arrangementerne. ”Vi har tidligere år haft nogle rigtig gode oplevelser med mange aktiviteter.

Det er i vinterferien, det sker. I uge 8 arrangerer kirkerne nemlig tre formiddage med forskellige aktiviteter til Albertslunds børn. Tirsdag til torsdag fra kl. 9 til 13 er der musik på mange måder, vandretur omkring Herstedhøje og kreative værksteder”.

”Vi kalder det mini-konfirmand, fordi det er en mulighed for at lære noget mere om kirke og tro på en god og sjov måde. Senere kan man så blive rigtig konfirmand!, siger Else-Marie, og fortsætter:

”Og så slutter vi af med en børnegudstjeneste for hele familien med fællesspisning fra kl. 17 i Opstandelseskirken. Vi sørger for frokost og frugt hver dag”

Man kan læse mere på www.herstedosterkirke.dk, hvor man også kan melde sig til senest 1.februar eller ved henvendelse via mail til else-marie.org@hotmail.com.

Publiceret 19 January 2019 06:00