Ole Stephensen, her fra januar 2017 hvor han blev valgt til folketingskandidat i Taastrupkredsen. Arkivfoto.

Ole Stephensen, her fra januar 2017 hvor han blev valgt til folketingskandidat i Taastrupkredsen. Arkivfoto.

Politikere i kredsen i sorg: "Jeg havde glædet mig til valgkampen med Ole"

Kondolencerne strømmer ind fra både politiske mod- og medspillere efter Ole Stephensens død

Af
Finn Due Larsen

Dødsfald Betegnelserne "chok" og "sorg" går igen i reaktionerne blandt politikerne på vestegnen, efter nyheden om Ole Stephensens bortgang indløb onsdag aften.

"En meget trist nyhed - min konservative medkandidat i Taastrupkredsen Ole Stephensen er gået bort", skriver Anne Sina, folketingskandidat for Socialdemokratiet, på sin Facebook-væg, og hun fortsætter:

"Jeg har lært Ole at kende som en engageret politiker, en aktiv kandidat og først og fremmest som et rart menneske. Altid venlig og med et smil på læben. Jeg har sat pris på at møde ham på kampagner på Hovedgaden og slå et politisk sværdslag til en fælles debat. På trods af politiske uenigheder foregik det med respekt for hinanden. Jeg så frem til valgkampen sammen i Taastrupkredsen. Sådan skulle det ikke gå. Mine tanker går til de pårørende. Ole vil blive savnet."

"Flink og hyggelig"

Også DFs kandidat i Taastrupkredsen, Kenneth Kristensen Berth, deler sin sorg på sin Facebook-væg:

"Det er trist at høre om Ole Stephensens alt for tidlige død. For fjorten dage siden deltog jeg i en valgdebat om ældrepolitik her i Vallensbæk, hvor Ole var i fuldt vigør. Jeg havde glædet mig til valgkampen, hvor Ole var De Konservatives kandidat i Taastrup-kredsen, hvor jeg også er opstillet", skriver han, og fortsætter:

"Ole har altid været flink, hyggelig og imødekommende, når vi har mødtes. Mine tanker går til familien i denne svære stund."

Kurt Scheelsbeck, der er tidligere konservativ kandidat i Taastrupkredsen og næstformand for partiforeningen i kredsen, lader forstå, at Stephensens bortgang er et stort tab:

"Det er uendeligt trist og alt for tidligt. Det er ærgerligt, at Ole ikke kunne have mere tid til det politiske arbejde. Jeg vil savne hans optimisme og engagement, som var meget tydeligt."

Kurt Scheelsbeck lader forstå, at der nu er sat et arbejde i gang med at finde en afløser. Der vil blive indkaldt til opstillingsmøder i kredsen, og torsdag aften holdes der møde i kredsbestyrelsen.

Publiceret 07 February 2019 10:48