Kom ind i workshoppen med Evetyrridderne. Pressefoto

Kom ind i workshoppen med Evetyrridderne. Pressefoto

Riddere og prinsesser mødes i Albertslund Centrum i vinterferien

Vinterferien i Albertslund Centrum, byder på feriebillet, workshop, rollespil og kamp-arena på Bytorvet

Af
Jørgen Brieghel

aktiviteter Find din indre prinsesse eller kæmp mod trolde og drager med dit eget skjold og sværd.

Det er vinterferie for skolerne, og i Albertslund Centrum lokker man med masser af forrygende aktiviteter for børnene.

Det gamle posthus på torvet indrettes til workshop. Det er 16. februar fra kl. 10-14 og 18. februar kl. 12-16. Rummet pyntes som et ridderslot. Her kan riddere og prinsesser boltre sig, og de må gerne tage deres forældre med. Der ligger værktøj og materialer, så man kan fremstille sit eget gaffasværd. Der er naturligvis instruktører klar til at hjælpe godt på vej, hvis det driller.

20. februar mellem kl. 12 og 16 kan man finde sin indre prinsesse frem. Man kan komme i workshoppen i det gamle posthus og lave en fin prinsessehat, mens mor og far handler. Man kan style prinsessehatten med tyl og glimmer, så den bliver helt som man vil have den. En af de to instruktører der står klar til at hjælpe, tilbyder også at lave en flot fletning af dit hår.

21. februar kl. 12-16 er der håb for ædle riddere, der mangler et skjold. Gå ind i workshoppen i det gamle posthus. Her finder du materialer til at lave dit personlige skjold, og instruktørerne giver gode råd og hjælper.

22. februar kl. 12-16 og 23. februar kl. 10-14 bliver der sat en kamparena op på Bytorvet. Trolden slippes løs, og han skal bekæmpes med gaffasværd og skjolde – som man selvfølgelig har lavet i ugens løb i workshoppen.

Lav din egen prinsessekrone. Pressefoto

Lav din egen prinsessekrone. Pressefoto

Centrets ridder står klar til at hjælpe, og man må i øvrigt meget gerne tage sin egen ridderhjelm med.

Og husk også, at selv riddere og prinsesser kan blive sultne på lækkerier, legetøj eller en biograffilm.

Feriebilletten til børnene kan købes i Føtex og Kvickly til 90,- kr. allerede fra 9. februar. Billetten kan kun bruges af børn mellem 2-14 år og gælder fra 11/2-23/2 2019.

Publiceret 09 February 2019 05:00