Så er de unge fra Albertslund klar til at se

Så er de unge fra Albertslund klar til at se "Terkel - the motherfårking musical". Privatfoto

Unge fra Albertslund til smugkig på Terkel i Knibe som musical

300 unge fra 9., 10. og gymnasieklasserne i Albertslund var inviteret til forprøve på ”Terkel - the motherfårking musical”

Jason, der er fra Albertslund og en af hovedfigurerne i Terkel i Knibe, fik i lørdags selskab af flere hundrede andre unge fra Albertslund, der var inviteret til prøveforestilling på musicaludgaven, der har premiere på torsdag. I musicalen er det rapperen Clemens, der spiller Jason. Og han nævnte flere gange i løbet af forestillingen Albertslund og gav A-tegn til publikum.

Og ifølge Vanessa Nygaard, der går i 2.A på Albertslund Gymnasium, var det en vellykket musical. Vi fangede hende bagefter forestillingen, hvor hun begejstret sagde:

”Jeg synes virkelig den var god. Den levede op til niveauet i filmen. Og der var en masse kendte ansigter både på scenen og i salen. Jeg kan klart anbefale at tage ind og se den.”

Vanessa Nygaard fulgtes selv med seks andre fra gymnasiet til forprøven med publikum, hvor også Anders Matthesen med sine børn var blandt. Anders Matthesen, som har rødder i Albertslund, står bag den populære tegnefilmssucces Terkel i knibe fra 2004, som nu altså kan opleves i en musicaludgave.

Også kommunikationskonsulent i Albertslund Kommune, Janus Nissen, var blandt publikum til prøveforestillingen lørdag. Og han havde ligeledes en god oplevelse:

”Der var gang i den. Jeg synes den holder 100%. Jeg bliver altid imponeret over danserne. De skaber det vildeste show. Og så er Martin Brygmann bare mageløs som den fodformede lærer Arne, synes jeg.”

”Terkel - the motherfårking musical” spiller i Tivoli og skal på tur rundt i landet. Pressefoto

”Terkel - the motherfårking musical” spiller i Tivoli og skal på tur rundt i landet. Pressefoto

Janus Nissen står bag en side i programmet til ”Terkel - the motherfårking musical”, som handler om Terkel og Jason i Albertslund.

Musicalen hedder ”Terkel - the motherfårking musical” og har premiere torsdag den 14. februar i Tivolis koncertsal. Herefter skal den på turné landet rundt.

Publiceret 12 February 2019 06:00