Du får historierne med Gravers Graversen & Susan Ørum i Birkelundgaard-laden. Pressefoto

Du får historierne med Gravers Graversen & Susan Ørum i Birkelundgaard-laden. Pressefoto

Lejrbålstemning og underholdning med kant

Gravers Graversen & Susan Ørum leverer en moderne fortælleaften på Birkelundgaard

fortælleaften Der er lagt op til lejrbålsstemning og underholdning med kant, når Susan Ørum & Gravers Graversen gæster Birkelundgaard og giver jer en aften med moderne, dansk historiefortælling, når det er bedst.

Gravers Graversen og Susan Ørums historier tager udgangspunkt i deres eget liv, og de fortæller direkte fra hjertekulen om diverse – ofte absurde - situationer. Det er sjovt, det er alvorligt & der kan blive brug for et lommetørklæde.

”Lys i mørket” hedder historiefortællingen, der kan opleves i Kulturhuset Birkelundgaard 27. februar kl. 19-21 (dørene åbnes kl. 18,30).

De to fortællere er vidt forskellige, og alligevel er der en tone i deres personlige historier, der skaber en rød tråd. Selvironien er i top - men det er ikke stand up - for her er det den gode historie, der er i centrum.

Gravers Graversen står for knastør humor, timing og stilsikker sans for den gode historie.

Næsten alt kan ske, når Gravers stamper snebunker, næsten dør af flyskræk eller bare traver rundt i sine hjemmelavede problemer.

Graversens historier bliver vævet rundt om Susan Ørums store fortælling ”Pingvinreglementet”, hvor Susan fortæller råt for usødet om sin personlige søgen efter lys i mørket og alt det med ”at stå i pingvin”.

De to garvede historiefortællere lover, at det hele går op i en højere enhed, og der bliver lys i mørket til alle denne vinteraften!

Publiceret 13 February 2019 05:00