Burhan Aydin fra Albertslund-virksomheden Service Nordic. Privatfoto

Burhan Aydin fra Albertslund-virksomheden Service Nordic. Privatfoto

Burhan med i opløbet om at blive Årets Håndværker

Burhan Aydin fra Albertslund-virksomheden Service Nordic er i finalen i kategorien ”Årets algebehandler”

håndværk Det er en glad Burhan Aydin der har modtaget nyheden om, at Service Nordic er finalist til ”Årets Håndværker” i kategorien Årets algebehandler. Vinderne af den eftertragtede pris kåres den 10. og 11. april 2019 i Cirkusbygningen i København.

”Vi har virkelig kæmpet for det her, så jeg er naturligvis meget stolt over finalistpladsen,” siger Burhan Aydin.

Når kåringerne af ”Årets Håndværker 2019” finder sted, sker det over to dage – onsdag 10. og torsdag 11. april i Cirkusbygningen i København. Her vil Region Hovedstaden være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow for byggebranchen. Service Nordic der holder til i Albertslund, er udråbt som finalist i kategorien Årets Algebehandler.

Virksomheden er blandt de i alt 238 håndværksfirmaer fordelt på 27 forskellige kategorier, som har fået de højeste ratings fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen www.anmeld-aandvaerker.dk,der danner baggrund for kåringerne af ”Årets Håndværker 2019”.

De bedste håndværkere

Mere end 5.000 håndværksfirmaer har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk. Alle vurderes løbende af deres kunder på fem parameter - aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning.Burhan Aydin glæder sig til den store finaleaften:”Jeg ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at jeg kommer til at stå på scenen som vinder af prisen som Årets Algebehandler. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud”, siger han.

Publiceret 11 March 2019 07:00