Torben Holm Larsen (t.h.) i snak med musicalens lydmand. Fotos: brie

Torben Holm Larsen (t.h.) i snak med musicalens lydmand. Fotos: brie

Ghost indtager MusikTeatret med kæmpe produktion

Holdet bag musicaludgaven af filmen ”Ghost” har en måned øvet i Musikteatret. Inden landsturnéen får Albertslund både en forpremiere og en premiere

Af
Jørgen Brieghel

kultur Man synes måske nok, at MusikTeatret er stort – både i salen og også backstage. Men når hele holdet bag musicalopsætningen af filmen ”Ghost” rykker ind, så er hver en kvadratcentimeter i huset udnyttet.

I salen er der først og fremmest en kæmpe scenografi på scenen. De forreste sæderækker er væk, for her er kæmpe lys- og lyspulte, der er plads til instruktør, som er i videokontakt med musikerne der spille live fra kunstnerrummet bag i huset. Ved sceneopgangen er der sminkepladser og metervis af bøjler til kostumer, der er gigantiske racks af teknisk grej, der styrer lyd og lys. Der er kasser overalt.

Kunstnernes omklædningsrum er indtaget af bandet, der spiller live.

Kunstnernes omklædningsrum er indtaget af bandet, der spiller live.

Det store rum på 1. sal, hvor kunstnerne normalt slapper af mellem sættene er omdannet til systue, og det tilstødende garderoberum er proppet til randen med kostumer.

”Det her er teknisk set den største opsætning, vi har haft i huset”, siger direktør, Torben Holm Larsen. ”De har været her en måned, og det er fantastisk skægt. Der er en rigtig god atmosfære”.

OPgang til scenen med teknik og kostumer.

OPgang til scenen med teknik og kostumer.

”Vi har tidligere haft folkene bag musicalen herude og øve, og det er med baggrund i gode oplevelser fra den gang, at vi igen har knyttet kontakter”.

Publikum kan se frem til et ganske særligt romantisk drama, baseret på den Oscarvindende film ”Ghost” med Demi Moore og Patrick Swayze.

Hvem husker ikke den forførende ler-scene til tonerne af ”Unchained Melody”?

Scenografien kan både dreje, køre og rumme skuespillere.

Scenografien kan både dreje, køre og rumme skuespillere.

I hovedrollerne som Molly og Sam ses de unge musicaltalenter Frederikke Vedel og Mikkel Moltke Hvilsom, der i selskab med erfarne skuespillere som Johannes Nymark, Jesper Asholt og Joachim Knop skal fortælle historien om en kærlighed så stor, at den bryder grænserne mellem liv og død.

”Albertslunderne får en forpremiere 13. marts kl. 20, og vi får en premiere 14. marts kl. 19,30. Herefter skal det hele pilles ned igen, og der skal gøres klar til Den Jyske Opera, som skal have en ryddet og ren sal! Holdet tager på Danmarksturné, inden Ghost spiller en række gange i Tivoli”, siger Torben Holm Larsen. Billetterne købes via billetlugen.dk

Publiceret 11 March 2019 06:30