De glade Futsal-folk. Bagerst fra v.: Jan

De glade Futsal-folk. Bagerst fra v.: Jan "Bisser" Jensen, Martin Richter, Rasmus Øster, Nicolai Barkum, Nicklas Ellis Hansen, Ali Dia, Jakob Christensen, Jonas Winther Sørensen og Rasmus Bjørn. Forrest fra v.: Illias Haider, Mohammed Faraj, Tobias Øster, Diego Rodriguez, Malthe Jacobsen og Mathias Jensen. På billedet mangler Tim "Capitano" Wiese, Stefan Hansen og Mads Geilager Madsen.

Futsal fester: Tre oprykninger på tre år

Albertslund Futsal Forening er rykket op i landets bedste række

Af
Finn Due Larsen

Fodbold Der er fest og glade dage i Albertslund Futsal Forening for tiden.

Klubben er netop sikret oprykning i den bedste række på Sjælland, Liga Øst. Dermed har Futsal-folkene haft tre oprykninger på tre år.

"Det blev til en voldsom målrig kamp, hvor vi meget uforståeligt taber 9-8. Rigtig flot offensiv futsal og rigtig skidt defensiv.. Men vi er ligeglade, for vi er nu at finde i landets bedste række med en samlet sejr på 15-12", skriver klubben på sin Facebook-side.

Foreningen har eksisteret siden 2016, og der er grund til stolthed over resultaterne. Man lagde ud med "amatør-stævner", hvor man spillede flere kampe på 9 minutter. Tr år efter kan man altså kalde sig et ligahold.

"Vi har været ramt af skader, afbud til kampe og nogle enkelte der er stoppet, men vi rykkede tættere sammen i bussen og gjorde arbejdet færdigt. Vi er i landets bedste række", skriver klubben videre på sin væg, og fortsætter:

"Vi vil rigtig gerne benytte lejligheden til at takke alle vores sponsorer. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre. Vi er jer evigt taknemmelig. Også et tusinde tak skal lyde til at vores mange tilskuere, der weekend efter weekend er mødt op i hallen for at støtte os. I skal vide, at ord ikke kan beskrive vores ydmyghed over jeres store støtte."

Publiceret 21 March 2019 06:00