Hyggegaming i salen på Roskilde Kro. Privatfoto

Hyggegaming i salen på Roskilde Kro. Privatfoto

Samler kræfterne i ny stor gamerforening

A’Gamerz og Social Gamer Union i Albertslund har slået sig sammen

Af
Jørgen Brieghel

spil De to gamer- og esportforeninger A’Gamerz og Social Gamer Union i Albertslund har slået sig sammen. De to foreninger havde næsten samme formål, men henvendte sig til hver sin aldersgruppe over og under 15 år.

"I flere måneder har vi med mellemrum snakket om, at der var for få, som var aktive i vores bestyrelser, så alt for meget lå alene hos formanden," fortæller Emil Rabing tidligere formand i Social Gamer Union.

"Det har været frustrerende, når man gerne vil skabe aktiviteter for børn og unge. Men med to primusmotorer, som kan støtte og supplere hinanden, vil vi få store ting til at ske," siger Claus Agerskov, der fortsætter som formand i den sammenbragte forening.

De to formænd Emil Rabing tidligere Social Gamer Union til venstre og Claus Agerskov fra A’GamerZ i esportrummet. Privatfoto

De to formænd Emil Rabing tidligere Social Gamer Union til venstre og Claus Agerskov fra A’GamerZ i esportrummet. Privatfoto

En sammenlægning med en ny bestyrelse og fælles infrastruktur giver en synergieffekt, så der er mere overskud til resten af foreningsarbejdet.

Desuden er der også kommet nye kræfter til, som alle er klar til at give den en ekstra skalle. Men der kan sagtens være flere. For der er nok at tage fat på, mener den nye klub.

Nok at tage fat på

Fortnite-holdet A’GZ Eagles skal til DGI Landsmesterskab i slutningen af april efter en samlet 8. plads i det indledende gruppespil i youSee eSportligaen lige før påsken.

Et lanparty med 150 deltagere til vinter under navnet AlbertsLAN 2020, som også blev afholdt i 2018.

Flere hold i flere aldersklasser i flere esportsgrene som Counter Strike, Fortnite og League of Legends.

Flere arrangementer lokalt herunder LANaftener, hyggegaming og bærbaren.

Samt ture til lanparties og turneringer landet over som HLParty i Hillerød, NPF i Fredericia, DGI Esportstævne i Knabstruphallen og GGfestival i Roskilde, så der er noget for børn og unge i alle aldre med interesse i computerspil.

Der skal skabes en fælles identitet efter sammenlægningen, som en logokonkurrence skal være med til at skabe. Oplægget er at benytte en karrikeret vejrhane som hovedfigur.

Mandag 6. maj kl. 19 er der informationsaften, hvor planerne for den næste sæson præsenteres samt fremvisning af vores esportlokale. Det foregår på Roskilde Kro.

Publiceret 16 April 2019 05:00