Rina Ronja Kari fra Folkebevægelsen mod EU.

Rina Ronja Kari fra Folkebevægelsen mod EU er blandt talerne til Enhedslistens jubilæumsfest. Arkivfoto.

Enhedslisten fylder 30 - fejrer sig selv 1. maj

Partiet indbyder til "dobbeltfest" i MusikTeatret

Rød front I år er det 30 år siden, at Enhedslisten blev dannet. Det skete i 1989, da Venstresocialisterne, DKP og Socialistisk Arbejderparti blev sammenlagt.

Det fejrer partiet flere steder i landet, også i Albertslund. Og naturligvis er det på datoen 1. maj det foregår, som i år altså bliver en slags "dobbeltfest".

Som altid holder Enhedslisten "Rød 1. maj" i Musikteatrets foyer, hvor alle er velkomne. Det bliver med start klokken 8, hvor der bydes på gratis morgenbrød og kaffe. Der holdes taler af blandt andet folketingskandidat Ibrahim Benli, samt sang og musik.

Om aftenen er der jubilæumsfest i Musikteatrets foyer, hvor der er festmiddag fra klokken 18. Den er kun for tilmeldte og betalende gæster. Herefter er der åben fest fra klokken 20, hvor tilmelding ikke er nødvendig.

Der holdes tale af Rina Ronja Kari, der er spidskandidat til Europaparlamentsvalget for Folkebevægelsen mod EU, hvorefter sanger og musiker Karina Willumsen optræder. Til slut spiller Galgebakkens Danseorkester op til dans.

due

Publiceret 24 April 2019 07:00