Der var mange kaniner udstillet. Foto: brie

Der var mange kaniner udstillet. Foto: brie

Se billederne: Hestekræfter og kaninpower side om side

Der var trængsel i området ved Hyldager lørdag, da AMC holdt stævne og Toftegårdens 4-H klub dyrskue

Af
Jørgen Brieghel

kæledyr I virkeligheden et perfekt mix. De mindre børn og deres familier kunne hygge sig med kaniner, marsvin og hunde i Toftegården - ved indgangen til parken.

Længere nede ad stien kunne de større børn og deres familier mærke suset af brølende motocross-maskiner og hvinende gokarts, da AMC hold stævne.

Dyrskuet blev afviklet af Toftegårdens 4H klub i samarbejde med Ejby-Glostrup 4H og Viby 4H.

Der var 35 børn tilmeldt dyrskuet med deres kæledyr.

Efter indskrivningen bød Susanne Storm Lind, formand for folkeoplysningsudvalget, traditionen tro velkommen til arrangementet.

”Jeg har fulgt Toftegården og 4H klubben i rigtig mange år, - og som farmor besøger jeg Dyregården jævnligt med mine børnebørn”, sagde Susanne Storm Lind til de mange familier på den fyldte gårdsplads.

”For nylig holdt Toftegårdens 4H-Klub deres 25 års jubilæum – og endnu engang tillykke med det. Her i Albertslund Kommune sætter vi stor pris på det arbejde vores foreninger gør, og at 4H-Klubben Toftegården blev Årets Forening i 2009 og at formand Susanne Petersen blev valgt til Årets Ildsjæl i 2016 – er ingen tilfældighed – de gør det nemlig alle super godt”, sagde Susanne Storm Lind.

Efter velkomsten gav hun ordet videre til formanden for 4H Danmark, Henrik Dalum, der var kommet til Albertslund for at se den populære begivenhed.

Og så var der ellers aktiviteter dagen igennem.

Publiceret 13 May 2019 09:00