Anne Sina (Soc.)

Anne Sina (Soc.)

Tre lokale skarpe: Alle børn skal have en god start i livet

Der skal være tid nok til det enkelte barn i daginstitutionen og folkeskolen, siger Anne Sina (Soc.)

Af
Finn Due Larsen

Valg 1. Hvad mener du at kunne gøre for Albertslund og albertslunderne, hvis du kommer i Folketinget?

Jeg vil gerne være albertslundernes talerør på Christiansborg. Det betyder, at hvis jeg bliver valgt, er det min opgave at tage de sager op, som betyder noget for Albertslund og som betyder noget for borgerne her i området. Hvis ikke jeg som den lokale kandidat gør det, sker det ikke.

Derfor er det også rigtig vigtigt for mig at være ude at møde så mange borgere som muligt og høre om deres ønsker, ideer og bekymringer, så jeg kan tage deres historier med ind i Folketinget. Og jeg håber at rigtig mange albertslundere vil tage fat i mig - både før og især efter valget.

2. Hvad mener du er valgets vigtigste tema, set fra Albertslund og albertslundernes synsvinkel?

Albertslund er en by med rigtig mange børnefamilier, så derfor er et af de allervigtigste temaer i valgkampen selvfølgelig hvordan vi sikrer, at alle børn får en god start på livet og hvordan vi giver vores børn en god og tryg opvækst. Der skal være tid nok til det enkelte barn både i daginstitutionen og i folkeskolen – det kræver flere ressourcer og det vil jeg gerne slås for inde i Folketinget.

Derudover bliver et af valgkampens store emner hvordan vi igen bliver en grøn stormagt i Danmark. Albertslund har i mange år har været en foregangskommune på klima- og miljøområdet og det er helt tydeligt, at det er et emne, der betyder meget for mange her i byen.

3. Hvad mener du er vestegnens største udfordring de næste fire år?

Den største udfordring bliver at sikre, at Albertslund og resten af vestegnen også fremover er et godt sted at have en hverdag og at bo. Hvis det skal lykkes, skal vi sikre, at der bliver mindre trængsel i trafikken – derfor skal vi blandt andet have letbanen på skinnerne.

Vi skal sikre at der er gode boliger til rimelige priser. Og vi skal sikre, at der er politisk fokus på vestegnen og hovedstaden som hele Danmarks vækstmotor, så den gode udvikling fortsætter.

Publiceret 27 May 2019 06:00