Stolte vindere fra Albertslund. Privatfoto.

Stolte vindere fra Albertslund. Privatfoto.

Dansede sig til flere guldmedaljer

MFK Dance i Albertslund løb med flotte præmier ved DM

Da der i Brøndbyhallen blev holdt Danmarksmesterskaber, opnåede MFK Dance fra Albertslund flere flotte guldmedaljer.

Flere tusinde dansere fra alle danseskoler i landet deltog i både disco, hiphop og show.

Søndag gjaldt det formationer – og selvom MFK Dance, ejet af den 25-årige Michelle Falk Knudsen, kun har eksisteret i to år lykkedes det alligevel at stille op med fire formationer til dette års DM.

"Takket være utroligt engagerede og hjælpsomme forældre og dygtige instruktører, har det været muligt at skabe optimale rammer for alle de dygtige børn", siger Michelle Falk Knudsen.

Det blev til hele tre pokaler til danserne fra MFK Dance i formationer, hvor det lykkedes at blive Danmarksmester i både hiphop børneformation og Show Dance børneformation. Derudover fik eleverne en flot fjerdeplads i Disco børneformation og en 9. plads i hiphop juniorformation.

"En formation kan bestå af op til 30 dansere – hvor der her bedømmes ud fra koreografi, niveau, image, attitude mv. Og for danseskolen er det naturligvis skønt at se, at et helt års hård træning og anstrengelser i den grad har båret frugt og at se alle de super glade elever – som "bare" havde håbet på at komme i finalen - men som så gik hele vejen til guldet", siger Michelle Falk-Knudsen.

Da det gjaldt solo og grupper, formåede MFK Dance at få 10 Danmarksmestre samt andre flotte finalepladser i de forskellige aldersgrupper i både solo og duo.

due

Publiceret 12 June 2019 06:00