Uno-X tanken på Roskildevej er under forvandling. Pressefoto

Uno-X tanken på Roskildevej er under forvandling. Pressefoto

Derfor har Uno-X tanken på Roskildevej lukket

Fra tirsdag 9. juli og de kommende dage frem vil lavprisstationen lukke for brændstofpumperne for at genåbne som en lynhurtig lavpristank

Uno-X tanken på Roskildevej 117 lukker i dag 8. juli. Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe en mere enkel og brugervenlig lavprisstation. Denne gang er turen kommet til Albertslund.

Når den nye lavprisstation på Roskildevej 117 åbner – efter planen i løbet af denne uge - vil kunderne opleve en moderne selvbetjenings-station.

”I ombygningsperioden vil lavprisstationen lukke ned og genåbne som en moderne tankningsoplevelse. Jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept,” siger Hans Bjerre, der er distriktspartner hos Uno-X i Albertslund.

På den nye Uno-X lavprisstation vil blive lavet en række forbedringe:

”Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt brændstof på ens køretøj. På den nye Uno-X lavprisstation i Albertslund vil kunder bl.a. få en stor prismast, der gør det muligt at se priserne på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et moderne skærmtag med tryg og behagelig belysning,” siger Hans Bjerre.

brie

Publiceret 09 July 2019 09:33