Krolfspillere fra flere klubber på Sjælland mødtes hos Senior Idræt Krolf og spillede på stadion. Foto: brie

Krolfspillere fra flere klubber på Sjælland mødtes hos Senior Idræt Krolf og spillede på stadion. Foto: brie

Se billederne: Krolf-sommertræf i højt humør trods silende regn

100 aktive krolf-spillere fra hovedstadsområdet havde en hyggelig dag på Albertslund Stadion, hvor AIF Senior Idræts Krolfafdeling var værter

Af
Jørgen Brieghel

senior idræt ”Folk er meget begejstrede for at komme på stadion. Vi har et godt klubhus, der er en god stemning, det er et rart område at spille på, og vi har hele tre baner”, siger Kirsten Eilertsen. Hun er medlem af AIF Senior Idræts Krolfhold, og sidste uge havde albertslunderne inviteret til sommerstævne på stadion.

”Vi var cirka 100 spillere og hjælpere. Ganske vist blev det regnvejr, og det var da lidt ærgerligt, men det stoppede slet ikke spillerne”, siger formand for AIF Senior Idræt Krolf, Helge Eilersen.

De mange spillere blev modtaget foran AIF’s klubhus. Her blev holdene fordelt på stadionarealets baner.

Derefter gik turen ud på stadionområdet, og spillet blev fløjtet i gang.

”Vi havde deltagere fra mange forskellige klubber,” fortæller formand for AIF Senior Idræt, Jørn Jensby: ”BK Greve, Tapeten Ballerup, Hornuglerne Hornsherred og Vallø - foruden AIF Senior Idræt Krolf Albertslund”.

”Siden vi startede krolfafdelingen har det været en tradition, at vi mødes til venskabsstævner”, fortæller Helge Eilersen. ”Præmierne er rødvin. Da vi ikke havde hold denne gang, der skulle have præmier, var der fem præmier til både damer og herrer”

”Senior Idræt Krolf løb med tre af de ti præmier. 1. præmie hos damerne gik til Lis Maack, 1. præmie herrerne gik til Ole Bæk Olsen, og 3. præmie til herrerne til Svend Aage Wilhelmsen”, fortæller Jørn Jensby.

Godt våde vindere og tabere samledes derefter til frokost. Der kan ikke være 100 i klubhuset, så det var en god anledning for Senior Idræt til at få indviet deres nye, blå telt. Her stod Jørn Jensby for at grille pølser til de mange krolffolk, der sad både inde og ude.

Publiceret 12 July 2019 09:05