Jonatan Spang er tilbage på scenerne - i MusikTeatret med hele to shows samme aften. Pressefoto

Jonatan Spang er tilbage på scenerne - i MusikTeatret med hele to shows samme aften. Pressefoto

Spang stiller skarpt på hele verden

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med ’Typisk Jonatan Spang’

standup Jonatan Spang har en pause fra den kritikerroste seer-succes ’Tæt På Sandheden’ på DR2 for at vende tilbage til rødderne. Det sker med en ny landsdækkende turne under titlen ’Typisk Jonatan Spang’, som bringer ham til Albertslund, hvor han er på scenen 12. september – med hele to shows samme aften: kl. 19 og 21,30.

Der er allerede solgt godt, men stadig billetter at få for de hurtige.

Hvor hans tidligere shows har haft tematiske overskrifter som Damer, Familie, Bryllup og Danmark – tager ’Typisk’ udgangspunkt i den store verden og ender i det helt nære.

Om showet siger Jonatan Spang selv: ’Jeg har det med at blive optaget af de alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum, og høre dem skrige af grin hver aften.’

Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand – en mikrofon – en stor mavekrampe hver aften.

Fans af ’Tæt på sandheden’ vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over, at han vender tilbage til det han gør allerbedst.

Om hans tilbagevenden til live comedy, siger han selv:

”Nu hvor jeg har taget beslutningen kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror at timingen er god til at tage en pause fra ’Tæt på sandheden’, og jeg lover at være ligeså hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder.”

Publiceret 13 July 2019 06:00