Lyserød Lørdag finder sted ioktober, men allerede 14. august inviterer lokalforeningen alle, som har lyst til at give en hjælpende hånd og være med til at arrangere en sjov og anderledes dag til informationsmøde. Pressefoto

Lyserød Lørdag finder sted ioktober, men allerede 14. august inviterer lokalforeningen alle, som har lyst til at give en hjælpende hånd og være med til at arrangere en sjov og anderledes dag til informationsmøde. Pressefoto

Lyserød Lørdag i Albertslund – skal du være med?

Kræftens Bekæmpelse har brug for frivillige i forbindelse med Lyserød Lørdag og inviterer til informationsmøde 14. august kl. 19 i Frivilligcenter Albertslund.

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen.

”Hos Kræftens Bekæmpelse Albertslund vil vi gerne afholde Lyserød lørdag 5. oktober i år. Brystkræft rammer desværre rigtig mange kvinder, og vi mener derfor, det er vigtigt, at vi sammen kan gøre en forskel mod brystkræftsagen. Det er første gang, at bestyrelsen skal planlægge og afholde Lyserød Lørdag, og vi har derfor brug for frivillige kræfter, som kan hjælpe os med at stable et event på benene, så vi kan få samlet penge ind til brystkræftsagen”, skriver Maria Andersen, eventkoordinator hos Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Albertslund, i en pressemeddelelse.

Lav sjove events

Maria Andersen fortæller desuden, at man som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har frie hænder til at lave sjove og anderledes events, eller man kan være med til at aktivere det lokale erhvervsliv. Kun fantasien sætter grænser. Der er flere forskellige roller, man kan vælge imellem som frivillig. Rollerne kan kombineres, og man bestemmer selv i hvilket omfang, man vil deltage. Alle, der vil gøre en aktiv indsats mod brystkræft, er velkomne til at melde sig.

Lokalforeningen inviterer alle, som har lyst til at give en hjælpende hånd og være med til at arrangere en sjov og anderledes dag til informationsmøde onsdag 14. august kl. 19 i Frivilligcenter Albertslund, Bygangen 25, 1.sal.

Om Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen. Lige siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende fest. Lyserød Lørdag afholdes hvert år i oktober, hvor frivillige, forretninger, foreninger igennem forskellige lyserøde aktiviteter og events sætter fokus på og indsamler penge til kampen mod brystkræft. Gennem årene er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement er blevet til over 33 millioner kroner til brystkræftsagen.

Du kan læse mere om eventet her: https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/lyseroedloerdag/

brie

Publiceret 22 July 2019 08:26