Lars Emil Foder fra den første

Lars Emil Foder fra den første "Avisen Live". Foto: Maria Dønvang

Avisen Live særudgave på Badesøen Festival

Forfattere fortolker en tildelt avissektion live, mens publikum hygger i magelige sofaer

på stedet Albertslund bibliotek rykker endnu engang ind i litteraturteltet på Badesøen Festival 10. august. Denne gang i form af en særudgave af litteraturfestivalen Avisen Live. Det vil sige, at der igen er lagt op til at sippe vermouth, kaffe eller en kold øl i magelige sofaer og lænestole alt imens indbudte forfattere fortolker en tildelt avissektion. Det er det vi kalder hygge på højt plan .

Til “dagens avis” folder de inviterede “skribenter” avisens sektioner ud for dig på scenen.

Dem kan man møde

Man kan blandt andet møde forfatter Lars-Emil Foder der igen vil stå for en fælles digterisk kryds-og-tværs med fornemme præmier.

Debattør og oversætter Nazila Kivi og romanaktuelle Jamal Bendahman udfolder sektionen Aktuelt om navne.

Den tyske forfatter Ulrich Gutmair fortæller om sin nye bog i musik- og kultursektionen. Bogen omhandler 90ernes musikscene i Berlin og den kulturelle brydningstid efter murens fald i 89. Endelig folder forfatter Kaspar Colling økonomisektionen ud.

Alle sektioner udfoldes ud fra en litterær og legende vinkel.

Dagen vil udelukkende bestå af unikke bidrag, der leveres fra scenen som ‘talks’, oplæsninger eller optræden af forskellig art. Hyggen er også i højsædet, og der er både lagt op til fordybelse og afslapning i de bløde sofaer, hvor man kan tage et afbræk fra badningen, musikken og de mange øvrige aktiviteter på Badesøen festival.

Kulturel DNA

”Første udgave af Avisen Live var en stor succes og vi vil gerne gøre den til en del af Albertslunds kulturelle DNA ved også at være tilstede på eksempelvis Badesøen Festival”, siger En festivalleder Jon Auring Grimm.

”Albertslund er en progressiv kommune på det kulturelle område og vi vil gerne gøre vores til, at folk i byen og udefra forbinder Albertslund med musik, litteratur og kultur oven i den grønne profil som kommunen allerede har ”.

brie

Publiceret 01 August 2019 05:00