Banen er indviet. Foto: brie

Banen er indviet. Foto: brie

Se billederne: Politikere og løbere tog straks ny fitnessbane i brug

Salling Fondene via Føtex Albertslund har doneret en ny fitnessbane til Albertslund Stadion. Den blev indviet i tordenvejr torsdag

Af
Jørgen Brieghel

Politikere, atleter, ALOT-løbere og interesserede borgere trodsede torsdagens tordenvejr for at tage den nye fitnessbane på stadion i brug.

Banen er doneret af Salling Fondene via Føtex Albertslund, og varehuschef Lasse Storm Hansen og noget af hans personale havde i dagens anledning dækket op med sunde snacks i medbragt telt.

Inden regnen gjorde sit indtog over det hele, blev det tid til en borgmester-tale.

”Vi har længe gået med ønsket om, at give jer og alle vores lokale foreninger en udvidet mulighed for at træne på vores skønne stadionområde. Her kan forældre træne, mens børnene dyrker sport i vores haller. Motionister kan gøre løbeturen lidt sjovere. Eller er du bare nysgerrig, kan du udfordre dig selv med en tur rundt på den flotte bane”, sagde Steen Christiansen..

Der er taget højde for, at man kan træne, selvom der er dårligt lys

”Derfor er der også lys hele vejen rundt om banen, så fitnessredskaberne kan bruges af alle, på alle tider af døgnet - også når det lige om lidt blive mørkt og efterår. Fitnessbanen gør det muligt at variere din træning med nye og spændende træningselementer, og er en del af udvidelsen af Albertslund Stadion”, sagde borgmesteren, der understregede, at der arbejdes politisk på at gøre Albertslund til en endnu bedre idrætsby.

”I de kommende år, vil vi udvikle stadionområdet endnu mere, b.la. ved at bygge en ny idrætshal i forlængelse af vores allerede eksisterende haller.”, sluttede Steen Christiansen, der takkede Lasse Storm Hansen for at gøre donationen fra Salling Fondene mulig.

Så blev snoren klippet og redskaberne taget i brug.

OCR-atleter og løbere fra ALOT demonstrerede for brugerne, hvordan redskaberne anvendes.

Og både varehuschefen, borgmesteren og den konservative politiker Nils Jul Gjerlev tog redskaberne i brug.

Man kan i øvrigt finde en planche ved indgangen til rondellen på stadion, som beskriver de enkelte redskaber.

Publiceret 09 August 2019 11:42