Mod Villads fra Valby og hans mor, Anne Sofie Hammer. Pressefoto

Mod Villads fra Valby og hans mor, Anne Sofie Hammer. Pressefoto

Bliv sikker i trafikken med Villads fra Valby

Mød Villads fra Valbys ’mor’ – forfatteren Anne Sofie Hammer i forbindelse med børnebibliotekets trafik-tema.

trafik Lørdag 24.august fra kl. 10 til 11 får biblioteket besøg af Anne Sofie Hammer, som læser højt af ’Villads fra Valby køber slik’, der handler om at færdes i trafikken på egen hånd. Der er nemlig meget at huske på, når man er ude i trafikken, især når man begynder at cykle eller gå alene.

Sammen med Villads kan de fremmødte børn øve vigtige trafikregler i bogen ’Villads fra Valby – Sikker i trafikken’, som er fuld af fakta, opgaver og herlige myldrebilleder.

I Børnebiblioteket kan familier også prøve kræfter med kæmpe-trafikspillet, som for tiden er klæbet på Børnebibliotekets gulv.

Der er selvfølgelig også tid til at stille Anne Sofie Hammer spørgsmål eller få en autograf inden I går, cykler, ruller eller kører sikkert hjem. Der er gratis adgang til arrangementet og man behøver ingen tilmelding

Hvem er Villads?

Villads fra Valby er en helt almindelig dreng, som gerne vil gøre tingene rigtigt, men indimellem glemmer, hvad de voksne har sagt og andre gange forstår Villads simpelthen en besked anderledes end sin mor.

Publiceret 14 August 2019 09:22