Dyb koncentration ved skærmene på kroen. Privatfoto.

Dyb koncentration ved skærmene på kroen. Privatfoto.

Søndags-hygger på kroen med Minecraft

Klubben AGamerz samler spil-interesserede på Roskilde Kro

Spil Forsøg at overleve i en verden med monstre, risikere at dø af sult, byg en by og vær en bedre borger eller borgmester end dem i andre byer, få en hel verden ud af en lille svævende ø eller kæmp kampe sammen med og mod dine venner og fjender...

Det lyder drabeligt, men i det er i virkeligheden det rene sjov og hygge. For det er blot nogle af de mange måder at spille computerspillet Minecraft på. Og sådan noget er jo sjovest sammen med andre.

I den lokale forening A’GamerZ har man nu rykket Minecraft-spillet ind på Roskilde Kro, til hver den første søndag i måneden. Her kan man som begynder eller øvet spille Minecraft sammen med andre.

"Minecraft er et spil for både store og små, som giver et stort fællesskab på tværs af alder. Desuden er det også meget lærerigt, da man skal bygge med materialer, som bearbejdes på forskellig vis, at du bliver også mere mæt af en stegt fisk end en rå. Samtidig viser det også, at man kan skabe større ting sammen end hver for sig", siger formand Claus Agerskov.

Han forklarer, at man også er velkommen med andre spil. Når der er hygge-gaming hver den første søndag i måneden, skal man selv medbringe egen pc eller konsol.

due

Publiceret 23 August 2019 05:00