Vita Agerskov (t.h.) bliver ny formand efter Susanne Storm Lind. Privatfoto

Vita Agerskov (t.h.) bliver ny formand efter Susanne Storm Lind. Privatfoto

Roskilde Kro forening får ny formand

Vita Agerskov bliver ny formand efter Susanne Storm Lind

Af
Jørgen Brieghel

foreninger På den ekstraordinære generalforsamling tirsdag på “Roskilde Kro”, blev næstformand Vita Agerskov, formand for “Albertslund Linedansere”, nyvalgt som formand for “Foreningshuset Roskilde Kro”.

Susanne Storm Lind har været formand indtil men meddeler, at hun desværre må forlade formandsposten i utide, grundet en stigende arbejdsbyrde.

”Det er med vemod, jeg må sige farvel til endnu et af mine hjertebørn - Roskilde Kro”, siger Susanne Storm Lind.

”Jeg er kommet hos KFUM-Spejderne siden 1982, og har forsøgt at passe på og værne om kroen, - om der var tale om salg eller nedrivning. Heldigvis er der sket en masse siden 2011, hvor vi sammen med forvaltningen, fik sat en proces i gang med et nyvalgt “Brugerråd” i 2013 og en 4-års plan, som bygger på åbenhed og et forpligtende fællesskab. Mange foreningsmedlemmer har i årernes løb gjort et fantastisk arbejde med at renovere og male, så Roskilde Kro i dag fremstår, som et rigtig dejligt sted for alle de aktive medlemmer”, siger Susanne Storm Lind, der slutter med en opfordring:

”Pas nu godt på stedet og værn om fællesskabet. Et stort tillykke og gode ønsker for fremtiden til den nye formand Vita”.

Publiceret 05 September 2019 06:00