Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Om livet der pludselig gik

”Vores sensommer” med Lisbeth Dahl og Ulf Pilgaard i hovedrollerne spilles i MusikTeatret

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard spiller et ægtepar i dette hjertevarme skuespil med galgenhumor og eftertanke om livet, der pludselig gik.

Andreas Lundorph instruerer stykket ”Vores sensommer”, som oprindeligt er skrevet af amerikanske Ernest Thompson, der vandt en Oscar for manuskriptet.

Forestillingen kan opleves i MusikTeatret onsdag 18. januar kl. 19.30.

”Vores sensommer” foregår i familiens feriehytte ved skovsøen en varm sensommer. Ægteparret Ethel og Norman er oppe i årene, og med kævl og kærlighed forsøger de at forsone sig med fortidens fejltagelser og de indlysende fremtidsudsigter.

”Vores sensommer” er en livsklog, tankevækkende og givende forestilling ikke kun for det modne, men også for det yngre publikum. Ved premieren på Østre Gasværk fik stykket flotte anmeldelser og ord som "nærværende", "smukt" og "medrivende" med på vejen. Sammen med instruktøren Anders Lundorph formår de erfarne kunstnere at holde stykket lige dér, hvor det er blændende og følsomt uden at blive sentimentalt. Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Trine Pallesen, Troels Malling, Martin Hestbæk.

brie

Publiceret: 10. Januar 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Albertslund Posten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!