Briand Palmund og Danni Olsen skal hver have tre måneders orlov fra kommunalbestyrelsen. Arkivfoto
Briand Palmund og Danni Olsen skal hver have tre måneders orlov fra kommunalbestyrelsen. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Partispidser på orlov fra politik

Brian Palmund og Danni Olsen søger om orlov fra kommunalbestyrelsen. Ind kommer Sofie Amalie Blomsterberg og Tina B. Rasmussen

Venstres Brian Palmund og Dansk Folkepartis Danni Olsen har på tirsdagens kommunalbestyrelsesmøde søgt om orlov – hver i tre måneder.

Brian Palmund har søgt om orlov fra Kommunalbestyrelsen fra den 14. marts 2018 og tre måneder frem til den 13. juni 2018 på grund af arbejdsmæssige årsager.

Venstres 1. suppleant, Sofie Amalie Blomsterberg indtræder i Kommunalbestyrelsen i orlovsperioden og overtager Brian Palmunds poster i følgende udvalg: Økonomiudvalget, Børne- og Skoleudvalget, Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget og §17.4-udvalget for Byudvikling.

Danni Olsen

Danni Olsen (O) søger om orlov fra Kommunalbestyrelsen fra den 1. april 2018 og 3 måneder frem til den 1. juli 218 af personlige og arbejdsmæssige årsager.

I orlovsperioden ønsker Dansk Folkeparti at konstituere sig som følger:

Allan Høyer træder ind i Økonomiudvalget

Dansk Folkepartis 1. suppleant Tina B. Nielsen træder ind i Kommunalbestyrelsen i orlovsperioden og overtager Danni Olsens poster i følgende udvalg: Børne- og Skoleudvalget og Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget.

Publiceret: 14. Marts 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Albertslund Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt