Den sidste sang mod brandene

"Stop brandene" har trukket mange albertslundere til. Onsdag aften var det slut

Som protest mod de mange brande i Albertslund har "Stop brandene" fundet sted ved Frihjulet over nogle onsdage aftener. Da arrangørerne hele tiden har sagt, at man kun bliver ved indtil brandene er stoppet, og der har været fred på den kant i rimeligt lang tid nu, var onsdag aften sidste udgave.
Her bød Paw Østergaard Jensen (Soc.), en af initiativtagerne, velkommen:
"Vi har været gennem nogle strabaserende måneder; siden det begyndte at gå amok med brande i december har vi haft o omegnen af 150 påsatte brande i Albertslund. Det har været 150 for mange!", sagde han og gav en opsang:
"Har man problemer i vores by, så gør man noget andet end at ødelægge,så snakker vi sammen og finder en løsning. Har man noget man er utilfreds med kan man gøre meget andet for at blive hørt. Hvis nogen mangler et sted at være så nytter det ikke at brænde huset af og alt muligt andet. Nu er der slet ingen som kan bruge Frihjulet."
En anden taler var Tulay, talskvinde for Tyrkisk Kulturforening. Der var også "Hop hop brande stop" og fællessang, og der blev sluttet af med at plante blomster ved Kongsholmcentret og ungdomsskolen.due

Paw Østergaard Jensen (Soc.), en af initiativtagerne.

Paw Østergaard Jensen (Soc.), en af initiativtagerne.

Så var det tid til de sidste taler, den sidste sang - og de sidste hop på stedet.

Så var det tid til de sidste taler, den sidste sang - og de sidste hop på stedet.

Publiceret 14 May 2013 12:06