Posthuset flytter i Føtex

12. juni skal man i Føtex, når man skal på posthuset. PostDanmark fraflytter de nuværende lokaler og lover kunderne bedre åbningstider

Gå i Føtex, når du skal på posthuset. Post Danmark flytter posthuset på Bytorvet 4 i Albertslund til Føtex på Kanaltorvet, hvor der åbnes en postbutik.
"Aftalen med Føtex giver vores kunder langt bedre åbningstider end dem, de kender fra posthuset i dag. Vi glæder os til at tilbyde kunderne en bedre tilgængelighed, og vi ser frem til samarbejdet med Føtex. I postbutikken kan man hente breve og pakker og købe frimærker fra kl. 8.00 til kl. 20.00 på hverdage og fra kl. 8.00 til kl. 18.00 i weekenden", siger Tonny Povlsen, kundechef i Post Danmark.
I den nye postbutik vil kunderne – ud over de længere åbningstider – få samme service og rådgivning som på posthuset. Første åbningsdag er den 12. juni.
"I postbutikken vil man møde to kendte ansigter fra posthuset, der vil være klar til at betjene kunderne. Vi ved fra andre steder i landet, at kunderne hurtigt bliver glade for de lange åbningstider i postbutikken og for at kunne klare indkøb og postforretninger samme sted", siger Tonny Povlsen.
I den nye postbutik vil man både kunne hente og sende pakker og rekommanderede breve, betale regninger og købe frimærker og pakkelabels. Betaling af regninger, rekommanderede breve mv. vil kunne klares på hverdage fra kl. 10.00 til kl. 17.00 og på lørdage fra kl. 10.00 til kl. 13.00.
Kun Billetnet følger ikke med over i postbutikken.
Pakkeautomaten Døgnposten, som i dag ligger på Bytorvet, vil blive på den nuværende adresse.
Flytningen af posthuset får heller ingen betydning for postomdelingen i området, lyder det fra Post Danmark.
Hvad der skal ske med posthuslokalerne er endnu ikke afklaret.
Sagen er, at PostDanmark ejer lokalerne, mens Albertslund Kommune ejer grunden. I øjeblikket drøfter de to parter derfor, hvad der skal ske fremover.
brie
 

Kommunen og PostDanmark

Publiceret 14 May 2013 00:00