Fire borgmestre i transport-udvalget:

Letbanen skal på skinner

Den seneste måneds tid har regeringen skabt usikkerhed om letbanens fremtid. Det har fået fire borgmestre til at møde op i transportudvalget onsdag den 11. maj for at få letbanen tilbage på sporet – heriblandt borgmester i Albertslund, Steen Chris

Onsdag morgen kl. 8.45 får transportudvalget besøg af borgmestrene fra Albertslund, Herlev, Høje-Taastrup og Ishøj. Steen Christiansen, Thomas Gyldahl, Michael Ziegler og Ole Bjørstop dukker op med et klart budskab: Letbanen skal på skinner. 
Steen Christiansen siger:
”Vi tager i transportudvalget for at gøre opmærksom på, at letbanen er meget mere end blot et transportmiddel. Letbanen som en permanent, skinnebåren infrastruktur er en vækstmotor. En vækstmotor, som er væsentlig for hele hovedstadsregionen og for vores 11 kommuner, som i mange år har arbejdet tæt sammen med Transport- og Bygningsministeriet og Erhvervsstyrelsen i tillid til, at vi arbejder mod samme mål og mod samme vækstdagsorden. En aftale er aftale.” 
I Albertslund har fremtidsplanerne med og aftalen omkring letbanen haft stor betydning for udviklingsplanerne omkring Hersted Industripark – bl.a. i form af en arkitektkonkurrence bag. Og i principaftalen om letbanen fra 2013, der beskriver præmisserne for letbanen, fremgår det tydeligt, at formålet med letbanen er at styrke udviklingen i hele regionen – heriblandt Albertslund. 
Albertslund, Brøndby, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Rødovre og Vallensbæk kommuner udgør sammen med Region Hovedstaden og Staten ejerkredsen.
brie

null

Publiceret 10 May 2016 16:30

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Albertslund Posten
SENESTE TV