Olsen Bande-fans havde Bennys bil med til Egons fængsel

Olsen Bande fanklubber fra Tyskland besøgte Statsfængslet i Vridsløselille i weekenden

Filmen "Olsen Banden ser Rødt" fejrede 40 års jubilæum lørdag. I den anledning havde de østtyske OlsenBande-fanklubber arrangeret en tur til Egon Olsens hjemland.
På Det kongelige Teater var der en særforevisning af filmen samt OlsenBanderelateret underholdning med bl.a flere af skuespillerne fra filmene.
Herefter kørte bussen med de 50 inkarnerede fans til Statsfængslet Vridsløselille, hvor de begejstret lod sig fotografere foran fængselsporten, hvor Egon plejer at komme ud.
Klubberne havde i god tid lavet aftale med museumsudvalget, så der var arrangeret særrundvisninger på fængslets museum.
Normalt er der kun åben den sidste søndag i hver måned.
"Der blev fotograferet livligt og spørgelysten var stor. Museumsudvalget var vært ved en kop kaffe m.m. og alle fans fik en lille souvenir med hjem", fortæller Poul Pedersen fra museumsudvalget.
Det var i dagens anledning lykkedes for de tyske fans at skaffe en nærmest tro kopi af Bennys ramponerede dollargrin, som naturligvis indgik i fotograferingen.
"For gæsterne var det faktisk en pilgrimsrejse, meget mere end vi havde forestillet os, og de var meget begejstrede for arrangementet. Vi i museumsudvalget var meget glade for at vores bidrag til fanklubbernes tur blev modtaget så taknemmeligt", slutter Henny Mesnickow fra Museumsudvalget.
brie

Publiceret 03 October 2016 11:14

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV