Farvel til Albertslunds stadsbibliotekar

Niels Dejgaard går på pension efter at have været ansat på Albertslund bibliotek siden 1984

Albertslund skal have ny stadsbibliotekar. Den nuværende chef, Niels Dejgaard, går nemlig på pension 1. april.
 Niels Dejgaard er uddannet bibliotekar fra Danmarks Biblioteksskole i 1976. Han var tidligere ansat ved Køge og Brøndby Bibliotekerne som musikbibliotekar. Blev 1. december 1984 ansat ved Albertslund Bibliotek som afdelingsleder i Musikafdelingen.
August 1986 blev Niels Dejgaard konstitueret vicestadsbibliotekar med Tove Spotoft som chef, fra januar med ledende børnebibliotekar Karen Bertelsen som konstitueret stadsbibliotekar.
Efter daværende stadsbibliotekar Bent Werners tragiske død ved et dramatisk færdselsuheld, gennemgik organisationen en større organisatorisk omvæltning, og fra 1. april 1987 var Niels Dejgaard vicestadsbibliotekar under Stig V.S. Hansen til december 1991, hvor han blev stadsbibliotekar.
”Perioden har været kendetegnet ved store forvaltningsmæssige ændringer, og efter i en række år at have været forvaltningschef og sekretær for Kulturudvalget er jeg i dag institutionsleder. Gennem de godt 32 spændende år har jeg haft fire afdelingschefer, dejlige kolleger og et dygtigt og ambitiøst personale. Der har været en utrolig medie- og it-udvikling, vi har fået et nyt Hovedbibliotek, gennemført et utal af projekter, men har desværre også måttet lukke to filialer. Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med Kommunalbestyrelsen og har haft god kontakt til rigtigt mange gode samarbejdspartnere”, siger Niels Dejgaard.
Albertslund Posten har aftalt et interview med Niels Dejgaard, som bliver bragt i slutningen af marts.

Publiceret 10 January 2017 09:29

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV