SF klar til valgkamp:

Ny bestyrelse på plads - kandidater vælges til april

Medlemmer skal på et senere møde vælge kandidaterne

Af
Finn Due Larsen

Nu melder også SF sig klar til valgkampen. Den 21. november skal vi som bekendt til stemmeurnerne, når der er kommunal- og regionsrådsvalg.
Medlemmerne satte pejlemærker for 2017 og sammensatte en ny bestyrelse, da partiet holdt sin årlige generalforsamling. Samtidig lader partiet forstå, at medlemmerne til april vælger kandidaterne til kommunalvalget.
Birkelundgård dannede rammen om en gemytlig eftermiddag for de fremmødte SF'ere. Her blev debatteret på livet løs – også med Folketingsmedlem Holger K. Nielsen og folketingskandidat Serdal Benli.
"Der er altid plads til en god debat i SF. Vi tog for eksempel en passioneret diskussion om boliger og det urimelige i, at boligejere i disse år forgyldes af politiske beslutninger, mens lejerne ikke oplever at deres leje sættes ned i takt med at renten er faldet. Det en diskussion, som er relevant i hele Danmark, men i høj grad også Albertslund, hvor sammenlægningen af boliger sætter nogle albertslundere i klemme", fortæller Leif Pedersen, medlem af kommunalbestyrelsen.

Genvalg og nyvalg

Generalforsamlingen havde naturligvis også flere formelle punkter på dagsorden. Ikke mindst blev en ny bestyrelse sammensat. Valget var fredeligt og resulterede i genvalg af formand Else Dahl Morthorst, kasserer Karen Tobisch, samt medlemmerne Søren Vinzent, Marianne Kristensen, Mette Jakobsen og Inge Dahn, mens Bülent Filikci trådte ind som nyt medlem.
"Bestyrelsen sikrer, at der er gang i foreningen med debat og arrangementer. Vi indkalder medlemsmøder og arrangerer forskellige åbne møder, blandt andet vores Rød Café hvor alle er meget velkomne. Det med åbne møder på tværs af partier, foreninger og organisationer, er noget i SF vil satse mere på fremover", fortæller formand for SF Albertslund, Else Dahl Morthorst.
SF Albertslund har to kommunalbestyrelsesmedlemmer, Leif Pedersen, som er formand for Miljø- og teknikudvalget og Mehmet Kückükakin, som er viceborgmester og medlem af Børne- og skoleudvalget.
Begge genopstiller til kommunalvalget, og Leif Pedersen er valgt som spidskandidat på et tidligere medlemsmøde. 4. april bliver resten af kandidatfeltet afgjort på et medlemsmøde.

Publiceret 09 February 2017 11:10

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Albertslund Posten
SENESTE TV