DEBAT:

Hurra og tak for den kommunale hjemmehjælp

Renée og Erik Adrian, Humlehusene 104

I Albertslund posten den 24.januar blev den private hjemmehjælp rost af en 80-årig kvinde. Der faldt også et par kritiske bemærkninger om den kommunale hjemmehjælp.
Nu må min mand på 94 og jeg på 83 have lov til at "råbe" op.
Vi har nu haft hjælp i 6-7- år, og vi er begge dybt taknemmelige for den hjælp vi får. Den bliver hele tiden udbedret, efterhånden som hjælperne ser, at der er nye problemer. De arbejder sammen, hjælpere, sygeplejersker og ledere og finder løsninger, som vi selv ikke har øje for.
Hjælpemiddelcentralen, både den på kontoret og den praktiske med håndværket er der inden for kort tid ofte samme dag, hvis noget skal repareres eller byttes om, f.eks. en cykelsadel på en trehjulet el cykel, som skal have sadlen lidt højere op. Vi kunne blive ved at remse alle de gode ting op.
Som regel kommer de samme hjælpere her hver dag, og vi har selvfølgelig", dronningen", som kender vores hus bedre end os selv, som selvfølgelig kender vores 7 børnebørn og deres forældre. En dag, hvor hun havde fri kom hun alligevel forbi og måtte lige se om alt var godt!!!!
Som borgmesteren sagde, kan der godt opstå fejl i en stor organisation. Det har vi også oplevet sjældne gange, men vi får altid forklaringer senere.
Alle vore hjælpere, både morgen-aften evt nat har forstået at indrette deres besøg efter vore behov, og det gør, at vi kan leve et næsten normalt liv, bortset fra vore skavanker.Vi har ikke fjernsyn. har aldrig haft det, men læser, taler og spiller musik selv, og det hjælper de os med at kunne.
Vi vil råbe et højt hurra for albertslund kommunale hjemmehjælp og sige tak.
 

Publiceret 14 February 2017 08:15

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV