S bakker også op om fleksibel arbejdstid i kommunen

SF-forslag ser ud til at blive vedtaget i aften

Af
Finn Due Larsen

Der tegner sig et klart politisk flertal for, at Albertslund indfører et forsøg med fleksibel arbejdstid til kommunens ansatte.
På Økonomiudvalgets møde tirsdag i sidste uge var der stort flertal for at sende forslaget videre til endelig vedtagelse i kommunalbestyrelsen.
“Vi bakker op om forslaget. Vi synes det er fornuftigt at forsøge at skabe øget tilfredshed blandt kommunalt ansatte”, siger borgmester Steen Christiansen (Soc.), formand for Økonomiudvalget.
Der er lagt op til en forsøgsordning, og Steen Christiansen understreger, at det vil være op til ledelse og medarbejdere i samarbejde at udmønte forslaget.
“Vi vil udvælge nogle arbejdspladser til forsøgsordningen. Det kan være indenfor alle typer arbejde”, siger borgmesteren.
“Vi har ikke lagt os fast på hvilke endnu. Men umiddelbart forestiller jeg mig, at det for eksempel kunne være i plejeområdet.”
Som tidligere omtalt bakker også DF op om forslaget, men har dog også betænkeligheder. Enhedslisten tog som eneste parti forbehold i Økonomiudvalget.

null

Publiceret 14 March 2017 08:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Albertslund Posten
SENESTE TV