Susanne Storm Lind er ny formand for Foreningshuset Roskilde Kro efter Aase Møller.

Susanne Storm Lind er ny formand for Foreningshuset Roskilde Kro efter Aase Møller.

Ny formand for ’Foreningshuset Roskilde Kro’

Aase Møller genopstillede ikke ved generalforsamlingen. I stedet er Susanne Storm Lind ny formand

Af
Jørgen Brieghel

'Foreningshuset Roskilde Kro' har fået ny formand. Tidligere formand, Aase Møller, besluttede sig for ikke at genopstille. Så på generalforsamlingen torsdag blev Susanne Storm Lind valgt som formand.
”Jeg havde ikke regnet med, at Aase ikke ville genopstille. Jeg har arbejdet sammen med Aase i mange år og i flere store projekter. Blandt andet i hele arbejdet med at få 'Kulturhuset Birkelundgaard' etableret og derefter i arbejdet med 'Foreningshuset Roskilde Kro”, siger Susanne Storm Lind.
”Aase har gjort et meget stort arbejde gennem årene, og det er med ydmyghed, jeg overtager hendes formandspost på Roskilde kro. Jeg kan ikke være den samme formand som Aase. Aase var her altid. Det er min tid desværre ikke til. Men vi har en rigtig god og aktiv bestyrelse – og Aase har lovet at hjælpe til på sidelinjen. Så i samarbejde med dem, er jeg sikker på, vi går en god fremtid i møde”.
Bestyrelsen for 'Foreningshuset Roskilde Kro' ser nu sådan ud:
Formand: Susanne Storm Lind. Nyvalgt kasserer: Kirsten Heramb. Genvalgt til bestyrelsen blev: Mona Laursen og Kjeld Willerslev. Genvalgt blev de to suppleanter: Karen Jensen og Mille Holm. Genvalgt blev to revisorer: Jørgen Lind og Per Gustafsson. Genvalgt revisorsuppleant: Kirsten Korsholm. Desuden består bestyrelsen af Vita Agerskov og Ellen Nielsen – og tilsluttet bestyrelsen som konsulent er Gorm Christiansen.

Publiceret 25 March 2017 04:00

SENESTE TV