Kritikken hagler ned over renovering:

Her er svaret fra Bo-Vest

Vi tager problemerne meget alvorligt og forstår til fulde beboernes frustrationer, siger direktør

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Problemerne med renoveringen af gårdhusene i AB Syd hober sig op.
Her på albertslundposten.dk og på vores Facebook-side har der i den seneste tid været mange læserbreve fra utilfredse beboere i og omkring Lærkens Kvarter og Vibens Kvarter, der må leve i et større kaos, på grund af byggeriets forsinkelse.
Flere beboere har også ladet forstå, at man flere gange har rettet henvendelse til Bo-Vest, uden man føler der er sket noget. AP har kontaktet Ulrik Brock Hoffmeyer, adm. direktør i Bo-Vest, og han lader forstå, at man tager problemerne meget seriøst.
“Kritikken vedrører særligt, at færdiggørelse af haver i de første etaper af renoveringen i Lærkens og Vibens Kvarter er væsentligt forsinket. Vi forstår til fulde beboernes frustration over at opleve at flytte tilbage i deres næsten totalrenoverede bolig og så opleve, at haven ikke er færdig. Dette opleves selvfølgelig særligt utilfredsstillende nu sommeren er kommet og mange har lyst til at nyde livet i haven”, siger Ulrik Brock Hoffmeyer, der slår fast:
“Fra Bo-Vests side beklager vi, at beboerne er kommet i denne situation.”

Forhold er afklaret

På et møde den 10. maj for beboerne i Lærkens og Vibens Kvarter redegjorde Bo-Vest sammen med byggeledelsen og entreprenøren blandt andet for baggrunden for forsinkelse af havearbejdet.
Her lød forklaringen fra Bo-Vest, at det vedrører en række uforudsigelige forhold, der har nødvendiggjort tilpasninger af projektet. Forhold, som man beklagede har medført forsinkelser.
“Alle disse forhold er nu afklaret, og entreprenøren arbejder med alle til rådighed værende mandskabsressourcer på at færdiggøre haver i Lærkens og Vibens Kvarter samtidig med, at haver fra Viben Nord færdiggøres i takt med færdiggørelse af boligrenoveringen”, siger Ulrik Brock Hoffmeyer.
“Baggrunden for denne plan er både at undgå at forsinkelser af færdiggørelse af haver for en lang række efterfølgende boliger og at reducere de samlede ekstraudgifter i sagen.”

Vi forstår til fulde beboernes frustrationer, siger direktør Ulrik Brock Hoffmeyer. Arkivfoto.

Vi forstår til fulde beboernes frustrationer, siger direktør Ulrik Brock Hoffmeyer. Arkivfoto.

Ny samlet plan

Han tilføjer, at entreprenøren om kort tid vil fremlægge en ny samlet plan for færdiggørelse af haver i Lærken og Vibens Kvarter, og at den plan naturligvis også vil tilgå beboerne.
“Entreprenøren forsøger at tilføre yderligere mandskabs-ressourcer ved indgåelse af aftale med en ekstra underentreprenør. Der er imidlertid meget travlt indenfor byggesektoren for tiden samtidig med, at det er højsæson for netop den type arbejde.
Vi følger sagen tæt og vil holde beboerne i de berørte kvarterer løbende informeret om arbejdets udvikling”, siger Ulrik Brock Hoffmeyer.

Bo-Vest har også sendt en skrivelse ud til alle beboerne, hvor man redegør nærmere for hvordan man vil tackle udfordringerne med renoveringen. Du kan læse det fulde dokument ved at klikke på linket her på siden.

Publiceret 19 May 2017 11:08

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV