Se billederne:

Løb satte den gode sag i centrum

400 små og store løbere var med i årets udgave af Ønskeløbet

Tæt på 400 løbere, både små og store, deltog i Ønskeløbet lørdag, der havde start og mål i Albertslund Centrum med ruter på 3, 5 og 10 kilometer i Kongsholmparken.
Overskuddet fra løbet går til Ønskefonden, der opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme. I forbindelse med Ønskeløbet fik 14-årige Nikunam fra Taastrup, der kæmper med lymfekræft, opfyldt sit ønske om at komme til Barcelona og se fodbold.
Det var tredje udgave af Ønskeløbet, og Centrum var fyldt med aktiviteter som hoppeborg, børnebanko, juicebar, sushismagning, grill og meget andet.
Både børn og voksne, der løb hurtigst på ruterne, fik overrakt præmier på præmieskamlen, som børn fra Klub Bakkens Hjerte, som tidligere omtalt i AP, havde lavet for at støtte op om Ønskeløbet.
En lang række gaver og gavekort blev uddelt ved lodtrækning blandt deltagerne, bl.a. billetter til Sommerland Sjælland, Badesøen, Forbrændingen, gavekort til Cafe Felix og Quint og gavekurve fra Føtex og Kvickly m.m.
Mange flere end de 400 løbere havde fundet vej til Albertslund Centrum og støttede Ønskefondens arbejde ved at købe varer fra boderne, som bl.a. Føtex havde stillet op i centeret, og ved at deltage i børnebanko etc.
Nikunam, der kæmper med lymfekræft, havde sin mor og far med på scenen og lod forstå, at han skal have sin far og storebror med til Barcelona.
Netop det opfyldte ønske for Nikunam er et billede på, hvorfor de mange mennesker denne lørdag formiddag var samlet for at løbe - og sætter en tyk streg under, hvad Ønskelønbet i virkeligheden handler om - nemlig at sætte den gode sag i centrum.
Til sidst gik Pharfar på scenen og sluttede en begivenhedsrig lørdag af i Centrum.
due

14-årige Nikunam skal en tur til Barcelona sammen med sin far.

14-årige Nikunam skal en tur til Barcelona sammen med sin far.

Publiceret 12 June 2017 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV