Se billederne:

Sol, sommer og opera

Den sejlivede tradition havde igen allieret sig med vejrguderne

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Visse ting hænger bare uløseligt sammen.
Som nu for eksempel, at Birkelundgaard en gang om året skal danne rammen om en årlig operafest- og at solen skal skinne på dagen.
Sådan har det været siden starten i 2011, og søndag var ingen undtagelse, da den syvende udgave af det der nu hedder Albertslund Opera Galla løb af stabelen.
Den gode aftale med vejrguderne betød, at sangerne fra Nordic Singers igen havde de bedst tænkelige rammer at udfolde sig i.
Så da Magnus Gislason, tenor og konferencier på dagen, stemte i med den festlige “Brindisi” fra La Traviata, var stemningen slået fast med det samme.
Rundt omkring i klapstole og under sommerlige stråhatte blev der nynnet og skrålet med og skålet i rødvin eller hvad man nu havde i papbægrene.
Det klassiske repertoire bestod blandt andet af værker af Verdi og Mozart. Men pop og rock, som for eksempel ABBA og Queen, dukkede også op - og Racquel Rastenni!
Den kendte dansktop-sangerinde indgik i en herlig sketch, hvor Jørn Hjorting havde lyttere igennem til “De ringer vi spiller”. En af dem var borgmester Steen Christiansen, der - selvfølgelig - skulle udsættes for en quiz.
Så igen var det en gang “blandede bolsjer”, med et program, hvor der var lidt for enhver smag.

Nordic Singers leverede igen varen.

Nordic Singers leverede igen varen.

Publiceret 12 June 2017 05:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV