Man tror det er løgn:

Million-vinder udtrukket for anden uge i træk i Albertslund

Tre naboer på samme vej scorer også sidegevinster

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Noget tyder på, at det kan være en god forretning at bo i Albertslund.
For anden uge i træk er der nemlig fundet en vinder af hovedgevinsten i Nabolotteriet, en rund million, her i byen. Og igen er der naboer på samme vej, der har spillet i samme lotteri, der får “sidegevinster”, i form af præmier på 50.000 kroner.
”Det er lige hvad, jeg har ventet på hele livet – og så kommer gevinsten oven i købet dumpende på et tidspunkt, hvor jeg netop har besluttet mig for at gå på pension”, jubler Hanne Deichmann, som mandag blev trukket som vinder af millionen, og tilføjer:
”Et mere heldigt tidspunkt fås vel ikke”.
Og mens Hanne kan kalde sig både nyslået millionær samt vinder af en sidegevinst på 50.000 kroner, kan Hans på matriklen på overfor også glæde sig over en sidegevinst på 50.000 kroner.
”Det er da bare løgn – helt fantastisk”, råber Hans i telefonen, da han bliver ønsket til lykke med de 50.000 kr. af direktør Elisabeth Jørgensen fra Det Danske Klasselotteri.
”Min kone og jeg er folkepensionister – og min kone går ikke så godt, så vi skal nyde rigtig meget at gøre nogle ting sammen i sommer”, fortæller Hans.
”Det er bare så skønt. Min mand og jeg kiggede længe på hinanden, da sms'en tikkede ind, og vi kunne slet ikke forstå, at det var rigtigt, men den er god nok”, klukker en glad Line i telefonen.
Glæden er også stor hos Frank, der ligesom Line har vundet 50.000 kroner.
”Det er helt vildt. Nu kan vi virkelig få en herlig sommerferie – det er bare så godt.”
Summa summarum:
Efter de to første søndage i juni, må Albertslund være med i kampen om at blive betegnet som Danmarks heldigste by.

Publiceret 13 June 2017 10:43

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV