Bo-Vest har flyttet hovedkvarteret

Selskabet har nu adresse ved Glostrup Station

Torsdag den 15. juni var sidste dag på Malervangen for både Bo-Vest og Antenneforeningen af 1986.
Efter mere end 10 år på denne adresse har Bo-Vest besluttet sig for at finde nye omgivelser. Begrundelsen er, at man vil flytte til noget, der både er billigere, mere energirigtigt og meget mere attraktivet end de tidligere lokaler.
Valget faldt tidligere på året på Hartmanns Pakhus, på Stationsparken 37, der ligger tæt ved Glostrup Station og har en historie som lager for korn og frø fra de dengang omkringliggende marker, da det blev opført i 1919.
Her slog Bo-Vest dørene op for de nye omgivelser mandag den 19. juni.
”Det er et fantastisk sted, der er bedre og meget mere tidssvarende end vores tidligere lokaler,” siger Ulrik Brock Hoffmeyer, administrerende direktør i Bo-Vest.
“Både medarbejdere og beboerdemokrater glæder sig til at tage de nye, dejlige lokaler i brug og byde vores beboere i Bo-Vest og kunder i Antenneforeningen af 1986 velkommen og fortsætte med at yde den bedste service”.
Hartmanns Pakhus ligger tæt på Glostrup Station, og der er adgangsforhold for gangbesværede. Der er mulighed for at tage både bus, S-bus og S-tog til Glostrup Station, 700 meter fra det nye hovedkvarter, og bus 22 holder rundt om hjørnet på Kirkebjerg Parkvej.
I Hartmanns Pakhus får Bo-Vest desuden nye 'naboer', i det en håndfuld andre virksomheder også har til huse på adressen.
“Det bliver da også spændende at få et så tæt fysisk forhold til andre. Vi er i det hele taget meget glade for vores nye omgivelser,” siger Ulrik Brock Hoffmeyer.
due

Publiceret 15 June 2017 06:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV