Marie Thiersen med bogen, som man kan vinde.

Marie Thiersen med bogen, som man kan vinde.

Efterlysning:

Har du byens største pære?

Glæd dig til efterårsferiesjov i Albertslund Centrum

Af
Jørgen Brieghel

Efterårsferien bliver god i Albertslund Centrum. Lokalet i det gamle posthus er indrettet som en smuk eventyrhule med bølgende loft, duge på bordene, farvestrålende papirslamper og små hyggelige siddekroge.
19. oktober mellem kl. 12.00 og 15.00 bliver der fuldt fart på ferieaktiviteterne.
Hvem har den største pære, spørger Centerforeningen, der står for arrangementerne.
”Det kan være en kæmpe pærer, du laver i papmache, det kan være den største pære fra din have. Kom med en kæmpe pære – kun fantasien sætter grænser”, lyder det fra Centermanager Marie Thiersen.
Hvis man mener at have en stor pære, skal man komme ned i det gamle posthuslokale på Bytorvet og vise den. Så er man med i konkurrencen om at vinde bogen: ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære”.
Kl. 15.00 finder man de to største pærer. Er man ikke til stede, vil de to vindere vil blive offentliggjort på Facebook. Man skal blot kontakte Centerforeningen inden fredag den 20. oktober kl. 12.00
HUSK at sætte dit navn på pæren, så man kan se det er din!
Og så er efterårsferiehulen indrettet, så alle børn får lyst til at tegne. Og hvorfor ikke tegne sig til fribilletter til filmen ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære”, der vises i MusikTeatret.
Kl. 15.00 offentliggøre man de 10 heldige vindere, som hver vinder to billetter. Er man ikke til stede, findes der en ny vinder.
Føtex serverer i øvrigt saft og citronmåner til alle børn om torsdagen.

Drageværksted

Intet efterår uden drager. Eventyrhulen i det gamle posthus bliver til et drageværksted lørdag den 21. oktober.
I drageværkstedet er der mulighed for at slippe fantasien løs og male sin egen drage, som kan bruges i det blæsende efterårsvejr. Dragen er stor og måler 130x60cm, så der er masser af plads til fantasien. Drageværkstedet har åbent lørdag den 21. oktober kl. 12.00-14.00.

Publiceret 10 October 2017 06:00