Albertslunder opbevarede stort fyrværkeriarsenal på sin bopæl

En 28-årig mand fra Albertslund lå inde med 1.100 kraftige kanonslag, 65 nødblus og tre røgbomber

Det var ikke tilfældigt, at en patrulje fra Københavns Vestegns Politi mødte op hos en 28-årig mand på hans bopæl i Albertslund onsdag aften for at lede efter ulovligt fyrværkeri.
En forudgående efterforskning havde nemlig sat ham i forbindelse med salg af ulovligt fyrværkeri – blandt andet kraftige kanonslag – på sociale medier.
Ved ransagning af hjemmet fandt politifolkene først 20 kanonslag og senere dukkede et lager med over 1.000 kanonslag, 65 nødblus og tre røgbomber op i et kælderrum, som den 28-årige rådede over.
Han blev anholdt og det farlige fyrværkeri beslaglagt af politiet. Politiet beslaglagde også over 8.000 kroner, som mistænkes for at være hans foreløbige salgsudbytte og sigtede ham for overtrædelse af fyrværkeriloven ved at have været i besiddelse af den ulovlige fyrværkeri med videresalg for øje. Der venter ham nu et retsligt efterspil.
Det oplyser Københavns Vestegns Politi.
"Det er ulovligt og strafbart at besidde, sælge og købe ulovligt fyrværkeri, og politi og anklagemyndighed vil forfølge lovovertrædelser", siger fg. politikommissær Roland Klein, Københavns Vestegns Politi.
Han opfordrer til, at man holder sig langt væk fra ulovligt fyrværkeri, og minder om, at det kan koste fængselsstraf, hvis man på nogen måde er skyld i, at nogen kommer til skade eller dør som følge af sprængning af ulovligt fyrværkeri.

Publiceret 21 December 2017 18:08

SENESTE TV