Årets Profet er en gruppe af venner

”Det var en festlig og demokratisk proces”, siger Årets Profeten om indsatsen der førte til den fornemme titel

Af
Jørgen Brieghel

Årets Profet 2017 er ikke én men flere personer!
Der står godt nok Birgit Hauer, Poppelhusene, på kuponen der vandt årets konkurrence, men i virkeligheden er profeten udført af en gruppe af venner.
Kuponen er kommet til “i en festlig og demokratisk proces”, lyder det fra Birgit Hauer. ”Vi sad 4-5 venner sammen nytårsaften og udfyldte flere kuponer. Min kupon er kommet til verden ved, at vi har talt om hvert spørgsmål og nogle gange stemt om svaret!”
Men den opskrift gav pote. Vinderkuponen havde ikke 15 rigtige svar, men var til gengæld den eneste af alle indsendte kuponer, der havde 13 rigtige. Så derfor blev Birgit Hauer & Co. Årets Profet 2017.
Hvis navnet virker bekendt, er det fordi Birgit Hauer er kommunalpolitiker for SF og tidligere har siddet i kommunalbestyrelsen.
De to forkerte svar:
1. Bliver der folketingsvalg inden 15. december? Ja, svarede Birgit Hauer og vennerne. Det skulle have været et nej.
2. De to boksebrødre Micki og Patrick Nielsen havde et skidt 2016. Lykkes det for en af dem at få en VM-kamp i 2017? Ja, svarede Årets Profeter i stor tiltro til de gode lokale drenge. Svaret skulle desværre have været et nej.
Men alligevel var de 13 rigtige svar nok til at udløse den ærefulde titel ”Årets Profet 2017”, seks flasker italiensk rødvin og et gavekort til brug i Albertslund Centrum på 500 kr.
”Nu er jeg sikker på, at vi alle sammen er motiverede til at gentage vores succes og igen i år gå i gang med at udfylde kuponen til næste års profet”, lyder det muntert fra Birgit Hauer, da hun i selskab med en af medprofeterne, Karin Bach, stikker af sted med præmierne.
Husk, at du igen i år har en chance for at blive Årets Profet. Du skal blot udfylde kuponen i den trykte udgave af Albertslund Posten og gætte rigtigt om året 2018.

Publiceret 27 December 2017 19:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV