Henrik Larsen Automobiler bliver til P. Christensen

Efter 32 år er det tid til gearskifte. P. Christensen har overtaget Henrik Larsens to bilhuse, og der er reception 5. januar

Fra årsskiftet har P. Christensen overtaget Henrik Larsens to forretninger i hhv. Albertslund og på Østerbro.
Bilforhandler P. Christensen er autoriseret Mercedes-Benz og Peugeot-forhandler og har afdelinger vest for Storebælt i Odense, Kolding, Rødekro, Padborg og Risskov.
Med købet udvider P. Christensen sortimentet med mærkerne Citroën, Honda samt DS.
Købet sker i forlængelse af P. Christensens vækststrategi. Adm. direktør og indehaver Peter Christensen fortæller:
“Et af vores vigtigste strategiske nøgleområder handler netop om at komplementere produktprogrammet, så vi kan levere nye biler i alle prisklasser. Vi ønsker at udvikle og udvide virksomheden kontinuerligt, fordi vi tror på, at den, der står stille, sakker agterud og på længere sigt trues på sin eksistens.”

Værdifællesskab

På sælgers side sker salget som del af et generationsskifte. Henrik Larsen har i over 32 år markeret sig som en af hovedstadsområdets stærkeste bilforhandlere.
Henrik Larsen siger, at det i forbindelse med salget har været afgørende at sikre den gode kundeoplevelse i bilhusene.
“P. Christensen og vi har et værdifællesskab, hvor troværdighed, kundetilfredshed og den gode personlige service er trumf. Samtidig opnår vi med salget en øget geografisk dækning og en større bredde i sortimentet, så vores kunder får endnu flere valgmuligheder. Tilsammen bliver vi landsdækkende og kan tilbyde kunderne fem af de stærkeste mærker på bilmarkedet”, siger Henrik Larsen.
P. Christensen blev etableret i 1924 og er Danmarks ældste Mercedes-Benz forhandler. Virksomheden omsætter årligt for knap 2 mia. kr. og drives af Peter Christensen, der er tredje generation i virksomheden.
Henrik Larsen Biler og Henrik Larsen Automobiler er ligeledes traditionsrige, familieejede og familiedrevne virksomheder og omsætter årligt for mere end 350 mio. Det fremtidige navn på alle bilhuse i øst som vest bliver P. Christensen A/S, og som en del af handlen indtræder Henrik Larsen i alle P. Christensens bestyrelser.
I anledning af overdragelsen inviteres samarbejdspartnere, leverandører og venner af huset til reception i lokalerne i Rovsingsgade 40, fredag den 5. januar kl. 13-16.
brie

I mere end 32 år har der stået Henrik Larsen på facaden. Nu kommer der til at stå P. Christensen. Foto: brie

I mere end 32 år har der stået Henrik Larsen på facaden. Nu kommer der til at stå P. Christensen. Foto: brie

Publiceret 29 December 2017 05:00

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV