Forsøg på voldtægt:

Cykelryttere søges som vidner

Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med et hold cykelryttere, som kørte på stisystemerne i Risby Mark ved Oxbjergvej i Glostrup lørdag den 30. december ved middagstid

Københavns Vestegns Politi efterforsker en anmeldelse om forsøg på voldtægt, som fandt sted lørdag den 30. december 2017 ca. kl. 12 på stisystemet i Risby Mark ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup.
Før forbrydelsen skete, kørte et hold cykelryttere forbi stedet, hvor kvindelig hundelufter kort efter blev overfaldet.
Der er tale om 6-7 cykelryttere på racercykler, som kom fra vest og først krydsede Nordre Ringvej (Ring 3) via cykelbroen og derefter cyklede videre ad stisystemet i østlig retning mod Oxbjergvej, oplyser Københavns Vestegns Politi.
Minutter efter gik kvinden ad samme rute, hvor hun blev overfaldet af en kraftig mand på 40-50 år, 180-185 cm høj med skægvækst. Han var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk, oplyser politiet.
Under voldtægtsforsøget gik kvindens hund til modangreb på manden, og bed ham angiveligt i ansigt eller på halsen.
”Vi vil meget gerne høre fra cykelholdet. Men vi hører også gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stisystemet – f.eks. en mand med friske sår i hoved eller på halsen”, siger efterforsker Steffen Johannesen.
Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på 4386 1448.

Publiceret 02 January 2018 14:51

SENESTE TV