Bo-Vest fordømmer skyderier:

Vi har fuldt fokus på beboernes tryghed

“Helt uacceptabelt”, siger formand, der bebuder nye tiltag i samarbejde med politiet

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

”Skyderiet i Krebsens Kvarter er helt uacceptabelt. Vi fordømmer på det kraftigste den slags handlinger, der bringer mennesker i fare og skaber utryghed blandt både voksne og børn.”
Sådan siger Vinie Hansen, formand i Bo-Vest, som en reaktion på det skyderi, der fandt sted i Krebsens Kvarter natten til lørdag. Det andet skyderi i området på to måneder.
Samtidig slår hun fast, at der er fuldt fokus på beboernes tryghed. Boligafdelingen AB Syd sørgede for psykologhjælp til en familie, hvis bolig blev ramt af skud tilbage i november.
”Vi vil nu internt og i samarbejde med relevante parter undersøge, hvad vi nu kan gøre, for at fastholde beboernes tryghed – både i den pågældende afdeling, men også i vores andre boligafdelinger”, siger Vinie Hansen, der tilføjer:
“Der er dog ikke umiddelbart noget, der tyder på, at det er vores egne beboere, der står bag disse skyderier.”
Hun fremhæver, at Bo-Vest i forvejen har stort fokus på trygheden i området:
“Der bliver hver dag arbejdet med tryghed i Bo-Vests boligområder. Beboere, ansatte og kommuner sørger hele tiden for at skabe løsninger, der bidrager til bedre boligområder og dermed rammer om menneskers hverdag. Det sker gennem beboeraktiviteter, klubber og foreninger, boligsociale indsatser og gennem en god dialog med eksempelvis kommuner og politi”, siger Vinie Hansen.
”Arbejdet med at skabe mere tryghed har båret frugt. Det viser vores egne undersøgelser og ikke mindst Politiets Tryghedsindex. Ifølge disse undersøgelser er langt de fleste af vores beboere meget trygge i deres nabolag. Vi vil fortsat styrke dette arbejde og have fokus på menneskers tryghed og hverdag.”
Bo-Vest opfordrer samtidig beboere, der har set noget, til at kontakte Københavns Vestegns Politi, på telefon 43 86 14 48.

Publiceret 08 January 2018 10:57

Albertslund Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Albertslund Posten
SENESTE TV